CAT / ESP

Reformar i Llogar

Reformar i llogar és un programa de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona que facilita al propietari la reforma, rehabilitació i lloguer del seu pis buit o de tot un immoble deshabitat. La clau de l’èxit de Reformar i llogar és que el propietari coneix tots els costos de la reforma abans de començar i quan es produirà el retorn de la inversió.

Reformar i llogar permet als propietaris deixar en mans de tècnics especialitzats tot el procés relacionat amb l’obra. A la Cambra ens ocupem de l’execució del projecte des de tots els punts de vista: tècnic, econòmic, administratiu… fins al lloguer. La nostra implicació permet definir des d’un punt de vista tècnic amb molta precisió i fins a l’últim detall l’acció a executar. Més encara, assolim un gran resultat estètic, atès que fem una acurada selecció dels materials i som exigents amb la qualitat dels acabats.

El programa Reformar i llogar és una molt bona alternativa pels propietaris d’immobles envellits o tancats ja que els tornen a posar al mercat i, a més a més, després de la reforma es revaloren. Ho és també pels clients que no es poden permetre un pis o una casa de propietat, però que en canvi estan disposats a pagar un lloguer assequible entrant en un immoble que després de la reforma està nou.

El programa Reformar i llogar es pot executar sense desemborsament inicial, les obres son finançades i el préstec es paga amb les rendes de lloguer. El mateix programa s’aplica per els supòsits que no precisen finançament.

El pla també es aplicable a habitatges per us propi.

 

 Desplaça la fletxa d’esquerra a dreta per veure l’abans i l’ara

 

 

Com ho fem?

Primer fem un diagnòstic inicial del que costarà la reforma i del temps d’execució. Entreguem una primera estimació del temps que el propietari trigarà a recuperar la inversió i a tenir guanys.

La visita inicial i l’elaboració de l’informe no tenen cost pel propietari. Un cop s’aprova l’informe, l’equip de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona procedim a fer els amidaments i a recollir els pressupostos de tots els industrials que intervindran. Seleccionem els més adequats per a cada feina, cercant la millor relació qualitat-preu.

Ara el propietari ja sap quan li costarà la reforma. Fins i tot se li proporciona el marge de desviació que podria tenir l’obra si hi ha un imprevist. Així, si el propietari necessita un crèdit per finançar l’obra, quan va al banc sap el que ha de demanar exactament. Ara bé aquest pla està adreçat a tothom, necessiti o no finançament bancari.

Amb els diners a la mà, els responsables del programa Reformar i llogar de la Cambra ens ocupem de tota la feina, fins i tot l’administrativa, com la petició del permís d’obres i si es dóna el cas tramitació de subvencions o ajuts. Els Serveis Tècnics de la Cambra fan un control tècnic i exhaustiu de l’execució de la obra per part dels industrials intervinents, revisant escrupolosament les factures i manant els pagaments als industrials. El propietari rep l’edifici restaurat claus en mà i se li entrega, junt amb les factures, una liquidació comptable amb el detall econòmic de l’obra.

El programa Reformar i llogar abasta la reforma d’habitatges i locals, tant si estan destinats a us propi com a lloguer o per a lloguer turístic. I una dada que l’avala: fins ara, amb aquest projecte sempre s’ha obtingut el finançament dels projectes presentats. Oferim els nostres serveis per gestionar el finançament., cercant l’idoni perquè el propietari no hagi de fer cap desemborsament inicial. El lloguer posterior cobrirà a bastament les mensualitats del préstec contractat.

Acabada la reforma, des de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona, amb la seva gestió de lloguer procura d’aconseguir els ingressos previstos. Seleccionem el llogater adequat segons la renda inicialment prevista.

 

SERVEIS

Oferim un ampli ventall de serveis als propietaris
Comunitats

Comunitats

Administració de comunitats de propietaris
Comunitats

Lloguers

Administració de finques, contractes de lloguers
Comunitats

Advocats

Especialistes en serveis immobiliaris Demana CITA online Consulta gratuïta
Comunitats

Serveis tècnics

Assessorament en reformes, certificats energètics, ITE, cèdules, valoracions
Comunitats

Contractes de lloguer

Formalització i redacció del contracte de lloguer personalitzat

Confia'ns la venda del teu habitatge.

Som la teva garantia!

Porta'ns el teu habitatge* i et regalem la Cèdula d'Habitabilitat i el Certificat Energètic

* Per habitatge en exclusiva, a preu de mercat fixat pels nostres professionals

Altres Cambres a Catalunya

Formem part de

Girona centre
Carrer Ciutadans, 12
Tel. 972 200 616
Girona Eixample
Carrer Emili Grahit, 37
Tel. 972 416 413
Figueres
Carrer Nou, 105
Tel. 972 500 821
Olot
Carrer Mulleras, 16
Tel. 972 268 350
Sant Feliu de Guíxols
Passeig dels Guíxols, 27
Tel. 972 321 284
MENU