Actualitat
de les rutes

Les notícies més destacades

aportació Obra Social La Caixa

L’Obra Social “la Caixa” destina 4.500 euros a millores d’accessibilitat al Carrilet II

03/08/2018

Es destinaran a cofinançar la millora d’un pont entre Cassà de la Selva i Llagostera

L’Obra Social “La Caixa” ha col·laborat per tercer any consecutiu amb una aportació al Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme de la Diputació de Girona, en la millora  de l’accessibilitat a les vies verdes de Girona. El Consorci va rebre durant el passat juliol una aportació de 4.500 euros de l’Obra Social, que es destinaran a l’arranjament d’un pont a la ruta del Carrilet, concretament entre els municipis de Cassà de la Selva i Llagostera. Albert Gómez, president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, i Gemma Batlle, directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, van trobar-se a Girona per fer efectiva aquesta aportació.

ruta accessible per a persones cegues i amb baixa visió a Girona

Ruta a la natura per persones cegues o amb baixa visió, a Girona

23/07/2018

El primer tram, al municipi de Girona, compta amb sòcol-guia, senyalització amb braille i una aplicació mòbil accessible amb molta informació en diferents idiomes

El Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme de la Diputació de Girona, ha enllestit els treballs d’adaptació del primer tram de vies verdes per a persones cegues o amb baixa visió. Es tracta de la ruta entre la ciutat de Girona, partint de la plaça dels Països Catalans, fins al Parc Tecnològic. En aquest tram s’hi ha instal·lat un sòcol-guia per seguir la ruta amb el bastó, i senyalització vertical amb informació en sistema braille. A més, s’ha desenvolupat una aplicació accessible amb informació molt completa sobre la ruta, la història de les vies verdes i el patrimoni natural i cultural de l’entorn. El projecte està cofinançat al 50% pels Plans del Foment Territorial de Turisme de la Generalitat de Catalunya, amb un cost de 185.000 euros pel total de les accions per a l’accessibilitat visual.

Publicat el llibre Petita història de les vies verdes de Girona

Publicat el llibre Petita història de les vies verdes de Girona

17/04/2018

Forma part de la col·lecció «Petites Històries» i l’ha il·lustrat Pilarín Bayés
Les institucions que gestionen la Via del Vasco Navarro visiten la rutaCarrilet

Les institucions que gestionen la Via del Vasco Navarro visiten la rutaCarrilet

26/03/2018

Prospecció de 2 dies per conèixer el model de gestió públic i privat de les vies verdes de Girona

Serveis turístics